• Τροποι αποστολης

    Κατά τη διαδικασία την ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο αποστολής που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας:

     

    Παράδοση εντός και εκτός ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    Για προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα παραδίδουμε εντος θεσσαλονικής σε 1 εργάσιμη μέρα και σε όλες τις πρωτεύουσες και τις μεγάλες πόλεις των νομών της Ελλάδας εντός 2-4 εργάσιμων ημερών  και για παραγγελίες που λαμβάνουμε έως τις 12:00 το μεσημέρι, με μεταφορικές εταιρείες ή Courier. Για  παραγγελίες μετά τις 12:00 το μεσημέρι ο χρόνος παράδοσης αυξάνεται κατά μια μέρα. Ο χρόνος παράδοσης έχει να κάνει με την απόσταση του χώρου παράδοσης από ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να παραδώσει το δέμα σας στην μεταφορική που εξυπηρετεί την κάθε περιοχή. Όταν το δέμα φτάσει στο συνεργαζόμενο υποκατάστημα θα σας ενημερώσουν ώστε να παραλάβετε το δέμα σας από την έδρα τους. Η κατ’οίκον παράδοση, αποτελεί θέμα διαπραγμάτευσης μεταξύ του πελάτη και της εκάστοτε μεταφορικής και σε κάθε περίπτωση το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει τον πελάτη. ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα περισσότερα πρακτορεία δεν παραδίδουν τα Σαββατοκύριακα.

    Παραλαβή από το Paradise life

    Για όλες τις παραγγελίες εντός θεσσαλονικης υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα της εταιρεία μας στην Κυπρου 30 , Ευοσμος, ΤΚ 56224 χωρίς επιβάρυνση μεταφορικών. Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά ώστε να περάσετε να την παραλάβετε. Το κατάστημα λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 08:30-15:00 και 17:30-21:00 και Σάββατο 08:30-15:00.

     

    Όλα τα προϊόντα του paradise life παραδίδονται σε εσάς με 3 μεθόδους:
    1.    Με υπηρεσίες ταχυμεταφορών (Courier)
    2.    Με πρακτορείο μεταφορών (για παραδόσεις εκτός Θεσσαλονίκης) μεγάλου όγκου ή βάρους)
    3.    Με παραλαβή από εσάς από την έδρα

     Προσπαθούμε ΠΑΝΤΟΤΕ να επιλέξουμε τον πλέον οικονομικό για εσάς τρόπο αποστολής.